Ugrás a tartalomra

 • Hívj bizalommal! 06 20 540 84 22

  Írj e -mailt!

 • Tartalomjegyzék erről az oldalról:

  Ki vagyok én?

  Visszaugrás a navigációra
  Az oldal cikkei bevezetőkkel:

  Ki vagyok én?

  Az önismeret nagyon korán az életem fókuszába került. Sohasem elégedtem meg a felszínnel. Izgat a dolgok mélysége. Van valami bennem, ami folyamatos úton levésre késztet. Nagyon szeretek utazni, felfedezni, menni és haladni. A legfontosabb pedig, hogy szeretek megosztani bármit, amihez hozzájuttat az élet.

  Nekem is voltak  mélypontok az életemben, aztán elkezdtem  tanulni, tanulni és tanulni. Sok elmélet és még több gyakorlat vezetett a jelenig. Rengeteg felismerésre jutottam az életemmel kapcsolatban.

  Már értem miért vannak tipikusan rám jellemző problémáim. Ezért tudom, hogy mindenre van megoldás. Mégpedig bennünk!

  2003-ban A Mantra Alternatív Természettudományi Főiskola szakán, szellemi gyógyító képesítést szereztem. Több, mint 18 éves terápiás múltra tekinthetek vissza. Számtalan programon, csoporton vettem részt.

  Megismerkedtem a Tarot lapjaival, Symbolon kártyák szimbólumainak jelentésével, a Ji-ching ősi jós módszerével, az Enneagram karaktertípusaival, a mindannyiunkban ott élő Belső gyermekkel, a Sors – és életfeladat számok jelentéseivel.

  Tanultam személyiség lélektant, tranzakció analízist, BMR  – belső megélések rendszerét, megismerkedtem életünk játszmáinak végtelen összetettségével és az erre alapozott Sorskönyv jelentőségével Berne, Jung, Adler, Ericsson nyomában az alternatív pszichológia keretein belül.

  Számtalan tűzön járáson, transzlégzésen, csakralégzésen gyakorlati beavató tapasztaláson, Megvilágosodás Elvonuláson vagyok túl. Jelenleg tanulom és használom az Analóg terápia módszerét is. Egyéni konzultációkkal segítem  a hozzám fordulókat  a mindennapi élet problémáinak megoldásában.

  Visszaugrás a navigációhoz